Luyckx José Erkende STIHL vakhandelaar
Onze diensten

Kom het uitgebreide STIHL en VIKING assortiment ontdekken in onze winkel.

Als erkend vakhandelaar mag u van ons de beste kwaliteit, service en advies verwachten. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de machine die het best bij u past en beantwoorden al uw vragen over het gebruik en onderhoud.

Reparaties - Onderhoud

Ons team staat graag voor u klaar als het gaat om de jaarlijkse onderhoudsbeurt of reparatie van uw machine. U kan met elk merk bij ons terecht ook indien u deze niet bij ons gekocht heeft.

Slijpen van kettingzagen, haagscharen, kooimaaiers, grasmaaiers... Dit alles gebeurt in ons eigen atelier.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om de machine tot bij ons te brengen, kunnen wij deze voor u afhalen.

We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en magazijnen:

  • een intern SAP-systeem
  • een BP-trekkerkeuringsstation om uw trekker tot in detail te testen
  • een reinigingsruimte waar uw machine zowel met zeep/water of op luchtdruk kan gereinigd worden indien gewenst.
  • een vakbekwaam team , die jaarlijks de nodige cursussen volgen in een steeds veranderende sector.
  • door Case IH & Steyr zijn we erkend als gecertificiëerd dealer , daar we voldoen aan de hoge standaard eisen van de fabriek in oostenrijk.
  • een ruime parking voorzien aan de winkel en de werkplaats wat het laden en lossen van machines vereenvoudigd
  • een wagenpark bestaande uit servicewagens en 2 vrachtwagens waarmee we in principe elke machine kunnen vervoeren en service bieden ter plaatse.

Winteronderhoud

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een winteronderhoud.

Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor verrassingen te staan. Vanaf Oktober tot eind januari is dit de ideale periode.

Het merk STIHL

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer, heggenschaar of grasmaaier gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd of verstuurd en geniet u steeds van persoonlijke tips en een uitstekende service.